Stay salty, boek nu een groepsles!

Een groepsles met jouw eigen groep? Bij Mifune Watersports!

Als groep kennismaken met het kitesurfen, suppen, surfen of catamaranzeilen? Reserveer je groepsles bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee!

Groepsles

Locatie en groepslessen

Onze spot ligt op een unieke locatie op het strand van Bloemendaal aan Zee, vlakbij Amsterdam en Haarlem. Gelegen aan een breed strand hebben wij de perfecte locatie. Hierdoor geschikt voor groepslessen kitesurfen, surfen, suppen en catamaranzeilen. Geen ervaring? Geen probleem; de sporten zijn voor iedereen! Onze ervaren, gecertificeerde instructeurs leren jullie op een veilige manier de eerste stappen in een van de gave sporten.

Beachclub

Om de dag compleet te maken kunnen jullie achteraf je ervaringen delen in onze gezellige beachclub. Lekker onder het genot van een hapje en een drankje aan het strand! Een prachtige zonsondergang, de geur van een zomerse BBQ en goed gezelschap zorgt voor een geslaagde dag! Ga je liever voor een Club Burger-buffet of lekkere borrelhapjes? Vis, vlees of vega met frisse salades, het kan allemaal! Laat het ons vooraf weten als er speciale dieetwensen of allergieën zijn, dan houden wij daar rekening mee.

Stel zelf jouw dag samen!

Hieronder kan je een eerste opzet maken voor een vrijblijvende offerte. Vul het aantal gasten en de datum in en alle gave activiteiten en andere mogelijkheden worden zichtbaar. Na het versturen van de aanvraag nemen wij contact met je op om de groepsles te bespreken. Kom je er niet uit of heb je een ander verzoek? Neem gewoon contact met ons op en we helpen je graag verder.

Succes met het plannen van jouw groepsles!

Contact

Mifune Watersports
Bloemendaal aan Zee
watersports@mifune.nl

Mifune Watersports

Social