Stand up Paddling (Suppen) en suples volgen bij deskundige instructeurs in Bloemendaal Aan Zee

Stand up Paddling (Suppen)

Stand up Paddling (Suppen) is de de razend snel opkomende watersport in Nederland. Suppen wordt op een lange en brede surfplank gedaan en is stabiel genoeg om rechtop te blijven staan terwijl je je met een lange peddel voortstuwt. Suppen kan overal worden gedaan, van vlak binnenwater tot op open zee en het ultieme, in de branding. Leeftijd speelt geen rol, het is voor nagenoeg iedereen te doen, van jong tot oud. Hoe meer ervaring, hoe meer het suppen een ongelimiteerde uitdaging wordt! Daarbij is suppen een zeer efficiënte oefening voor vele spiergroepen in het lichaam, om goede balans te houden. Dit met minimale kans op blessures.

Sup Tours & Lessen

Bij Mifune Watersports kan je terecht voor stand up paddle lessen (suples) & sup tours. Maar daarnaast ook voor het huren van een sup board met toebehoren of stalling van je eigen materiaal. Wil je een sportieve verjaardag, of wil je een teambuilding met je collega’s, doe dan bij ons een gave SUP sessie met daarna food & drinks!

Sup tours

Sup mee met een van onze sunset of ochtend tours. Een heerlijke actieve watersport activiteit begeleid door een ervaren instructeur. Voor onze tours is ervaring met suppen niet vereist! Sup je voor het eerst mee, dan neemt een instructeur voorafgaand de basistechnieken, board handling en veiligheid met je door. Van plan om vaker te komen? Boek een meerdaagse cursus en pak voordeel!

Sup lessen

Onze instructeurs leren je de basisbeginselen, veiligheid op zee en board handling. En dan snel de zee op om je vaardigheden te ontwikkelen en je balans en de SUP board onder controle te krijgen. Je zal de veelzijdigheid van het Standup Paddling op zee ondervinden!

ToursDuurMax personen per lesPrijs
Tour1 uur10€ 25,00 p.p.
3 tours3 x 1 uur10€ 65,00 p.p.
    
Groepen (alle dagen te boeken)Min 5 pers / max 10 pers
Try-out1 uur5 - 10 € 25,00 p.p.
Losse les2 uur5 - 10€ 35,00 p.p.
3 lessen pakket3 x 2 uur5 - 10€ 92,50 p.p.

Sup surfplank huren

Kan je Stand up Paddling (Suppen), maar je zit zonder materiaal? Dan zit je bij Mifune Watersports helemaal goed! We verhuren alle materialen voor suppen die je nodig hebt. We hebben een ruime voorraad aan professioneel en betrouwbaar materiaal, waarin we je graag adviseren.

Wil je een supsurfplank huren maar ben je er een beetje uit, is er altijd de mogelijkheid voor een opfriscursus.

Contact

Mifune Watersports
Bloemendaal aan Zee
+31 (0)23 53 91 277
info@mifune.nl

Mifune Watersports

Social