Stay salty, boek nu een suples!

Suples van ervaren instructeurs? Bij Mifune Watersports!

Waarom suples? Omdat Stand up Paddling (Suppen) de razend snel opkomende watersport in Nederland is! Suppen wordt op een lange en brede surfplank gedaan en is stabiel genoeg om rechtop te blijven staan terwijl je je met een lange peddel voortstuwt. Suppen kan overal worden gedaan, van vlak binnenwater tot op open zee en het ultieme, in de branding. Leeftijd speelt geen rol, het is voor nagenoeg iedereen te doen, van jong tot oud. Hoe meer ervaring, hoe meer het suppen een ongelimiteerde uitdaging wordt! Daarbij is suppen een zeer efficiënte oefening voor vele spiergroepen in het lichaam, om goede balans te houden. Dit met minimale kans op blessures.

Suples

Bij Mifune Watersports kan je terecht voor ontspannen en leerzame stand up paddle sessies. Daarnaast kun je er ook terecht om een supboard te huren met toebehoren of stalling van je eigen materiaal. Wil je een sportieve verjaardag, of wil je een teambuilding met je collega’s, doe dan bij ons een gave suples met daarna food & drinks!

Suples

Wat gaan we doen?

Sup mee met een van onze sunset of ochtend sessies. Een heerlijke actieve watersport activiteit begeleid door een ervaren instructeur. Voor een sessie is ervaring met suppen niet vereist! Sup je voor het eerst mee? Onze instructeurs leren je de basisbeginselen, veiligheid op zee en board handling. En dan snel de zee op om je vaardigheden te ontwikkelen en je balans en de SUP board onder controle te krijgen. Je zal de veelzijdigheid van het Standup Paddling op zee ondervinden! Sup je al een tijdje? De instructeur zal je op jou nivea tips geven om je techniek te verbeteren. Van plan om vaker te komen? Boek een meerdaagse cursus en pak voordeel!

Vaste dagen:

Elke woensdag avond van 19:30 – 21:00

Elke zondag ochtend van 10:00 – 11:30

Klaar met je suples? Wordt lid van de SUPClub!

Je kunt bij Mifune voordelig een SUP-board huren je eigen SUP-board stallen. Neem contact met ons op om te vragen naar de beschikbaarheid.

Zelf geen eigen materiaal maar wil je graag door suppen na je suples? Bij Mifune kun je een 5 of 10 rittenkaart aanschaffen waarmee je  gebruik kunt maken van de SUP. Een rittenkaart is inclusief wetsuit en een gezellige community! Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten (kleedkamers, warme douche, etc) van onze beach club en je kunt kosteloos meedoen met alle georganiseerde SUP events. Houd onze facebook in de gaten voor meer informatie!

 

 

 

 

 

SUP sessieDuurMax. aantal personenPrijs
1 sessie± 1,5 uur10€ 28,50 p.p.
3 sessies (pakket)± 1,5 uur x 310€ 80,00 p.p.
1 sessie privé± 1,5 uur1€ 75,00 p.p.
1 sessie privé voor 2± 1,5 uur2€ 85,00 p.p.
Combipakket les + materiaal3 sessies + 5 x materiaal1€ 130,00 p.p.
    
Groepen (alle dagen te boeken)Min. 5 -max. 10
1 sessie± 1,5 uur5 - 10te boeken via Groepsles
    
Rittenkaart
51 uur€ 60,00
101 uur€ 90,00

Sup surfplank huren 

Kan je Stand up Paddling (Suppen) en wil je graag een enkele keer huren? Check dan deze pagina voor meer informatie. We verhuren alle materialen voor suppen die je nodig hebt. We hebben een ruime voorraad aan professioneel en betrouwbaar materiaal, waarin we je graag adviseren. Wil je een supsurfplank huren maar ben je er een beetje uit, is er altijd de mogelijkheid voor een opfriscursus.

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Mifune Watersports
Bloemendaal aan Zee
+31 (0)23 58 30 535
watersports@mifune.nl

Mifune Watersports

Social