Suples
Suples
Suplessen
Suples Bloemendaal
Suples Bloemendaal aan Zee
Sup les bloemendaal

Stay salty, boek nu een suples!

Suples van ervaren instructeurs? Bij Mifune Watersports!

Waarom suples? Omdat Stand up Paddling (Suppen) een razend snel opkomende watersport in Nederland is! Suppen wordt op een lange en brede surfplank gedaan en is stabiel genoeg om rechtop te blijven staan terwijl je je met een lange peddel voortstuwt. Suppen kan overal worden gedaan, van vlak binnenwater tot op open zee en het ultieme: in de branding. Leeftijd speelt geen rol! Het is voor nagenoeg iedereen te doen, van jong tot oud. Hoe meer ervaring, hoe meer het suppen een ongelimiteerde uitdaging wordt!

Suples: Wij leren jou suppen!

Leren suppen op zee? Dat kan door suples bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee te nemen. Bij Mifune Watersports kan je terecht voor ontspannen en leerzame stand up paddle sessies. Daarnaast kun je er ook terecht om een supboard te huren met toebehoren of stalling van je eigen materiaal.

Wat gaan we doen?

Suppen is een heerlijke actieve watersportactiviteit begeleid door een ervaren instructeur.  Onze instructeur leert je de basisbeginselen, veiligheid op zee en board handling. Daarna gaan we de zee op om je balans op de SUP board onder controle te krijgen en je vaardigheden te ontwikkelen. Je zal de veelzijdigheid van het Stand up Paddling op zee ondervinden!

Sup je al een tijdje? De instructeur zal je op jouw niveau tips geven om je techniek te verbeteren.

Een SUP les is privé (t/m 3 personen) of met een eigen groep te boeken.

SUP rittenkaart huur

Zelf geen eigen materiaal maar wil je graag door suppen na je suples? Bij Mifune kun je een 5 of 10 rittenkaart aanschaffen waarmee je gebruik kunt maken van een SUP en paddel. Een rittenkaart is inclusief wetsuit en je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten zoals kleedkamers, warme douche en natuurlijk onze gezellige beachclub!

Waarom Mifune

  • Ervaren instructeurs
  • Mistral SUP gear
  • Op zee suppen
  • Warme douche
  • Gezellige beachclub

Groepen

Wil je met een eigen groep een suples volgen? Boek dan een groepsles. Voor de groepsles kan een datum en tijdstip naar keuze geboekt worden.

DIRECT BOEKEN

Boek een van onderstaande lessen en stap in de sensatie van het suppen!

SoortDuurMax. aantal personenPrijs
Prive
Privé les± 1,5 uur1€ 96,50
Privé voor 2/3± 1,5 uur3€ 120 voor 2 pers. Extra persoon € 23,50
    
Groepen (alle dagen te boeken)
Groepsles± 1,5 uurMin. 5 - max. 8€ 159,50 voor 5 pers. Extra persoon € 28,50
    
Rittenkaart huur incl. wetsuit
51 uur€ 87,50
101 uur€ 175

Suplessen zijn inclusief

  • Wetsuit
  • Supplank en paddle

Bijzonderheden

Bijzonderheden: Alle suplessen zijn afhankelijk van het weer. Staan er te weinig golven of juist te veel voor jouw les? Geen probleem! We schuiven de les gewoon op naar de eerst volgende gelegenheid. Lesuren die niet door gaan door veranderende weersomstandigheden tijdens de les worden eveneens doorgeschoven.

Door oefenen na je les?

Huur een SUP board om even lekker fysiek bezig te zijn op zee. Na je les nog even door oefenen, of just for fun! We hebben Starboard Whoppers voor je klaar liggen om je even helemaal uit te leven. Even een paddle uitzoeken die bij jouw lengte past, sup board onder je arm en gaan!

Supboard stalling

Is suppen op zee voor jou de ultieme plek en wil je je eigen supboard op het strand van Bloemendaal, huur dan een rek voor je supboard bij Mifune Watersports. Je supboard staat veilig in je eigen rek in de gemeenschappelijke opslagruimte.

Contact

Mifune Watersports
Bloemendaal aan Zee
watersports@mifune.nl

Mifune Watersports

Social

Bel ons
Meer informatie
Boek nu
Boek nu