Stand up Paddling (Suppen) en suples volgen bij deskundige instructeurs in Bloemendaal Aan Zee

Bij Mifune supschool kun je suples nemen, of een try out, of opfriscursus bij bekwame instructeurs voor een zeer scherpe prijs

Stand up Paddling (Suppen)

Stand up Paddling (Suppen) is de de razend snel opkomende watersport in Nederland. Suppen wordt op een lange en brede surfplank gedaan en is stabiel genoeg om rechtop te blijven staan terwijl je je met een lange peddel voortstuwt. Suppen kan overal worden gedaan, van vlak binnenwater tot op open zee en het ultieme, in de branding. Leeftijd speelt geen rol, het is voor nagenoeg iedereen te doen, van jong tot oud. Hoe meer ervaring, hoe meer het suppen een ongelimiteerde uitdaging wordt! Daarbij is suppen een zeer efficiënte oefening voor vele spiergroepen in het lichaam, om goede balans te houden. Dit met minimale kans op blessures.

Suplessen

Bij Mifune Watersports kan je terecht voor stand up paddle lessen (suples), het huren van je surf board met toebehoren of stalling van je eigen materiaal. Wil je een sportieve verjaardag, of wil je een teambuilding met je collega’s, doe dan bij ons een gave SUP sessie met daarna food & drinks!

Onze instructeurs leren je de basisbeginselen, veiligheid op zee en board handling. En dan snel de zee op om je vaardigheden te ontwikkelen en je balans en de SUP board onder controle te krijgen. Je zal de veelzijdigheid van het Standup Paddling op zee ondervinden!

LesDuurMax. Pers.Prijs
Try out1 uurmin. 5€ 25,00 p.p.
    
Losse Les2 uurmin. 5€ 35,00 p.p.
    
5 Lessenpakket5 x 2uur€ 145,00 p.p.

Sup surfplank huren

Kan je Stand up Paddling (Suppen), maar je zit zonder materiaal? Dan zit je bij Mifune Watersports helemaal goed! We verhuren alle materialen voor suppen die je nodig hebt. We hebben een ruime voorraad aan professioneel en betrouwbaar materiaal, waarin we je graag adviseren.

Wil je een supsurfplank huren maar ben je er een beetje uit, is er altijd de mogelijkheid voor een opfriscursus.

Meer weten over Stand up Paddling (Suppen), suples en surfplanken huren?

Neem vrijblijvend contact met ons voor meer info en direct een suples boeken. We staan de graag te woord met deskundig advies en een gepast aanbod voor een scherpe prijs.

X