SALT WATER ONLY

Mifune Watersports is hét watersportcentrum van Bloemendaal aan Zee! Bij ons kun je terecht voor try out’s, cursus en stalling. Voor catamaran-zeilen, golfsurfen, kitesurfen (wij zijn een gecertificeerd IKO-center!) en SUPpen. Ook is er de mogelijkheid tot het huren en stallen van materiaal. Food & Drinks in onze gezellige beachclub. Een spectaculair bedrijfsuitje of teambuilding activiteit aan zee? Ook dan staat het team van Mifune Watersports voor je klaar!

Stay Salty!

Kitesurfen

Kitesurfen is de meest populaire watersport van dit moment. Het voelt als vliegen, de metershoge sprongen zijn onbeschrijfelijk sensationeel. Ook ‘varen’ gaat razendsnel. Wat je nodig hebt zijn golven, voldoende wind en ruimte.

Golfsurfen

Toegegeven, je hebt stevige golven nodig, maar dan is het ook een fantastisch gevoel. De goede golf pakken en je evenwicht vinden, helemaal één met de zee!

Catamaranzeilen

Catamaranzeilen is een snelle, spectaculaire manier van zeilen. Hangend in de trapeze voel je hoe de catamaran door het water snijdt, “kissing the waves”. Zelfs voor ervaren zeilers een ultieme uitdaging! Dat moet je gedaan hebben!

Suppen

Stand Up Paddling is de nieuwste trend. Je beweegt jezelf voort op een longboard, met een speciaal ontworpen paddle. Naast ontspanning is het de ultieme workout!

Mifune Watersports

Contact

Mifune Watersports
Bloemendaal aan Zee
+31 (0)23 58 30 535
watersports@mifune.nl

Mifune Watersports

Social

Corona proof watersporten?

Klik hier voor de mogelijkheden!

Stay safe & salty!