Kitesurfles bij IKO gecertificeerde instructeurs van kitesurfschool Mifune in Bloemendaal Aan Zee

Leren kitesurfen – ‘Kitesurfles voor iedereen!’

Leer kitesurfen bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee en reserveer je eerste kitesurfles bij ons! Mifune Watersports is een IKO & VWDS kitesurf center. Onze efficiënte lesmethode staat garant staat voor een snelle en veilige ontwikkeling van je vaardigheden. Geen ervaring? Geen probleem, kitesurfen is voor iedereen. Wij leren je op een veilige en zelfstandige manier kitesurfen.

TIP: Kitesurf Try-Out les!

Benieuwd of kitesurfen iets voor jou is? Boek dan onze populaire Try-out les. In 3,5 uur krijg je een introductie met een instructeur. Hier leer je stapgewijs controle te krijgen over de kracht van de vlieger (kite). Lukt dit dan stappen we over op het board!

Kitesurf lessen & cursussen

Wij bieden verschillende kitesurf cursussen aan, van 1 tot 5 dagen. Je ontvangt van ons een persoonlijke account waarin je, je eigen lessen plant.

  • 1 daagse cursus:

Een refresh les nodig? Verzamel al je vragen en wij helpen je graag weer veilig zelfstandig het water op. Onze advies is om deze les ‘privé’ te boeken! Zo kan onze instructeur perfect aansluiten op jouw niveau.

  • 3 daagse cursus:

Onze meest verkochte cursus! Na deze cursus heb je een prima basis om zelfstandig verder te oefenen.

  • 5 daagse cursus:

Onze meeste complete cursus! Na 5 dagen les weten we zeker dat je volledig zelfstandig en veilig kunt kitesurfen.

‘Advies nodig over een cursus? Bel even, we helpen je graag verder!’ 

Voor kitesurfen is de minimum leeftijd 8 jaar. Een te gekke sport om vroeg mee te starten. We hebben voor deze kids gear op maat en gespecialiseerde instructeurs!

Kiteclub Bloemendaal

Heb je een cursus afgerond? Dan begeleiden we je graag verder, met of zonder materiaal! Meer informatie vind je op www.kiteclubbloemendaal.nl . Samen met andere kitesurfers bouwen aan jouw kitesurf- experience!

Contact

Mifune Watersports
Bloemendaal aan Zee
+31 (0)23 53 91 277
info@mifune.nl

Mifune Watersports

Social