Surf Les
Surf Les
Surf Lessen
Surf Les Bloemendaal
Surf Lessen Bloemendaal

Stay salty, boek nu een surfles!

Surfles van ervaren instructeurs? Bij Mifune Watersports!

Leren golfsurfen – Surfschool in Bloemendaal aan Zee

Wil je leren surfen op de beste golven van Nederland? Dat kan door surfles bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee te nemen. Surfles is voor jong en oud en een ervaring voor het leven! Onze ervaren instructeurs hebben allemaal een passie voor surfen, de zee en het strand. Zij leren jou op een veilige manier golfsurfen.

Surflessen of cursussen in Bloemendaal aan Zee

Afkomstig van Hawaii, waar het een “way of living” is, wordt golfsurfen ook op de Noordzee steeds populairder. Duik in de wereld van het surfen, boek jouw surflessen direct!

Surfles try-out

Heb je altijd al willen leren surfen? Doe een keer mee met een eerste (basis) surfles! In het voor- en naseizoen wordt op elke woensdag, zaterdag en zondag bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee een try-out surfles gegeven. In het hoogseizoen zelfs bijna dagelijks! Nieuwsgierig geworden naar surfen? Kom dan naar onze locatie in Bloemendaal aan Zee en leer surfen!

Surfles all levels

Klaar met de surf try-out of al eerdere surf ervaring? Met een losse all levels les of een 3/5 rittenkaart kun je op woensdag, zaterdag en zondag aansluiten om aan je surfskills te werken met individuele tips and tricks van een ervaren instructeur. In het hoogseizoen kan dit zelfs dagelijks! Let op: elke geboekte les dien je apart in te plannen op de gewenste datum in je online account.

5 weekse cursus (kids & teens)

Een echte surfdude of surfbetty worden? Kom vijf zaterdagen op surfles bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee. Elke periode start een nieuwe 5 weekse surfcursus voor kids (8-11 jaar) en teens (12-17 jaar)*. Onze ervaren instructeurs nemen je mee in de surfwereld en leren je golven lezen, zelfstandig golven pakken en als je dat door hebt gaan we aan de slag met bochten maken. Écht cool! Naast surfskills wordt aandacht besteed aan veiligheid en gaan we aan de slag met paddle conditie.

Volgende 5-weekse surfcursus: zaterdag 8 juni om 16.30!

*Indeling wordt -afhankelijk van de aanmeldingen- zoveel mogelijk naar leeftijd gedaan. 

Familie surfles

Samen met het gezin een nieuwe uitdaging aan gaan? Dan is een familie surfles wat voor jullie! Deze familie surfles is op elke gewenste datum te boeken vanaf 3 personen (aan te vullen tot maximaal 6 personen). Het niveau van de les zal door de instructeur aangevoeld en bepaald worden. De instructeur zal met jullie aan de slag gaan met de basistechniek van het golfsurfen en behandelt hierbij theorie over de zee, veiligheid en het materiaal.

Privé of privé voor 2

Behoefte aan persoonlijke aandacht tijdens een surfles van een ervaren instructeur? Boek dan een privé of privé voor twee les.

Eigen groep

Wil je met een door jou samengestelde groep een surfles volgen? Dat kan! Boek dan een groepsles (va. 5 personen – max. 8 per instructeur) en ontvang 10% korting! Voor de groepsles kan een datum en tijdstip naar keuze geboekt worden.

Tip: Kinderfeestjes

Ook met een kinderfeestje kun je komen golfsurfen bij Mifune! Hoe cool is dat?! Meer informatie vind je hier.

Waarom Mifune

 • BIC & Mistral Surfboards
 • Gecertificeerde instructeurs
 • Theorie over techniek
 • Veiligheid op zee en paddle conditie
 • Warme douche
 • Gezellige beachclub

Let op:

 • Elke les dient apart ingepland te worden in je eigen online account
 • De minimale leeftijd voor kinderen is 8 jaar en het is verplicht in het bezit te zijn van een zwemdiploma A
 • De kids & teens lessen zijn te boeken tot en met 17 jaar. Vanaf 18 jaar dient een volwassenen les geboekt te worden

Prijzen voor surfen in Bloemendaal aan Zee

Kom en leer surfen bij dé surfschool van Nederland, direct aan het strand!

TypeDuurMax. Pers.Prijs
Kids/Teens (8-17jaar) lessen
Try out les2 uur8€ 29,50 p.p.
All levels les2 uur8€ 29,50 p.p.
All levels 3 rittenkaart3 x 2 uur8€ 82,50 p.p.
All levels 5 rittenkaart5 x 2 uur8€ 125 p.p.
Eigen groep (elke dag te boeken)2 uurmin. 5 - max. 8 per instructeur€ 147,50 voor 5 kids. Extra kind € 23,50
    
Kids/Teens (8-17jaar) cursussen
5 weekse cursus5 x 2 uur8€ 125 p.p.
    
Volwassenen
Try out les2 uur8€ 39,50 p.p.
All levels les2 uur8€ 39,50 p.p.
All levels 3 rittenkaart3 x 2 uur8€ 112,50 p.p.
All levels 5 rittenkaart5 x 2 uur8€ 167,50 p.p.
Eigen groep (elke dag te boeken)2 uurmin. 5 - max. 8 per instructeur€ 169,50 voor 5p. Extra persoon € 30,50
    
Privé
Privé les 2 uur1€ 96,50 p.p.
Privé voor 2 2 uur2€ 125 voor 2p. Extra persoon € 23,50
Familiesurfen2 uur6€ 148,50 voor 3p. Extra persoon €23,50

Surflessen zijn inclusief

 • Wetsuit
 • Surfboard
 • Instructeur
 • Verzekering

Bijzonderheden

Alle surflessen zijn afhankelijk van het weer. Staan er te weinig golven of juist te veel voor jouw les? No worries! We geven je de les terug in het systeem. Deze kun je in je eigen online account gemakkelijk opnieuw inplannen!

Door oefenen na je les?

Wil je een surfplank huren om je skills te oefenen? Of gewoon zin om de perfecte golf te pakken ‘down the line’? Huur je surfplank en wetsuit bij Mifune Watersports! We hebben mooie 8” en 9” surfboards voor je liggen van BIC.

Surfplank stalling

Wil je niet meer slepen met je surfboard en wil je je eigen surfboard op het strand van Bloemendaal? Huur dan een rek voor je surfboard bij Mifune Watersports. Je surfboard staat veilig in je eigen rek in de gemeenschappelijke opslagruimte. Surfplank stalling was nooit zo eenvoudig.

FAQ
Hoe werkt het boekingsformulier?

Via de pagina Boek les boek & plan je eenvoudig je les in. Hieronder vind je alle stappen van het boekingsformulier en uitleg van jouw persoonlijke account.

Stap 1: Kies de soort les die bij jouw wensen en budget aansluit. Voor meer informatie over lessen klik hier.

Stap 2: Kies het aantal deelnemers & aantal lessen

Stap 3: Vul jouw gegevens zo volledig mogelijk in. Vooral jouw mailadres en 06-nummer zijn voor ons belangrijk. Een avond van te voren krijg je van ons een sms en mailtje of je les door kan gaan. Dit bepalen we aan de hand van de weersvoorspelling. In de mail vind je alle informatie die je nodig hebt voor je eerste kitesurfles.

Stap 4: Plan je eerste les. Kies een dag en tijdstip. Dit is onze ‘live’ agenda, met andere woorden: kun je een tijdstip boeken dan hebben we plek. Anders zitten we voor dat tijdstip helaas vol. Je kunt ons altijd even bellen (06 15507829)! We kunnen niks beloven maar het kan zijn dat we nog een plekje hebben (doordat bijv. iemand anders afgezegd heeft.)

Stap 5: Geen idee wanneer het gaat waaien? Vink dan ‘windupdate ontvangen’ aan, wij mailen regelmatig de windupdate aan cursisten door. Aan de hand van onze windupdate en jouw eigen agenda plan je eenvoudig je les in je online account. Kijk bij FAQ’ s – ‘Hoe werkt het boekingssysteem’ voor meer informatie hierover.

Hoe werkt mijn persoonlijke boekingsaccount en wat kan ik ermee?

Na het doorlopen van ons boekingsformulier wordt er automatisch een persoonlijke account voor je aangemaakt.

Klik hier om naar jouw persoonlijke account te gaan. Gebruik je mailadres en (tijdelijke) wachtwoord om in te loggen. Het wachtwoord vind je in onze eerste mail die je ontvangen hebt na het maken van jouw eerste boeking bij ons. Je kunt ook altijd even klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord per mail toegestuurd.

 

Wanneer je bent ingelogd:

– Zie je je geboekte cursus staan (lessoort, datum en tijdstip). Tot een week van te voren kun je je cursus wijzigen. Wil je daarna nog dingen wijzigen, neem dan even contact met ons op.

– Zie je bij een geboekte cursus een aantal ‘nog in te plannen lessen’ staan. Deze kun je zelf inplannen. Ook hiervoor geld dat je geboekte data kunt wijzigen tot een week van te voren.

– Kun je online betalen via iDeal, SOFORT of Creditcard. Om sneller het water op te kunnen raden we aan vooraf te betalen. Wil je dit niet dan kun je ook altijd betalen op de cursusdag zelf.

– Kun je (aan de rechterkant) een nieuwe boeking maken. Je kunt voor een nieuwe boeking weer kiezen uit onze verschillende lesvormen. Wij verrekenen altijd een cursusprijs na 3 of 5 lessen. Zo heb je altijd een cursusvoordeel!

– Kun je een nieuwe les inplannen wanneer deze gecanceld is.

 

 

 

 

Moet je alle lessen achter elkaar nemen?

Dit hoeft niet, het mag wel. Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 10u tot sunset. In je persoonlijke account plan je lessen wanneer het jou uit komt. 

Wat moet ik meenemen naar de les?
Als je gaat surfen, neem het volgende mee naar de les:

 • zonnebrand
 • zonnebril
 • zwembroek
 • handdoek
 • Eventueel eigen wetsuit. Heb je deze niet dan hebben wij er een voor je!

Je ontvangt van ons de rest van de gear.

Als ik al eerder heb gelest, welke les moet ik dan boeken?

Je kunt gewoon een les of cursus boeken. Geef bij ‘opmerkingen’ een korte beschrijving van jouw niveau. Wij zorgen dat we je inplannen op jouw niveau.

Moet ik meteen betalen?

Dat hoeft niet, maar kan wel. Om eerder het water op te kunnen adviseren wij vooraf te betalen. Dit kan in je persoonlijke account met iDeal, SOFORT of creditcard. Mocht je dit niet willen kun je ook altijd op de cursusdag zelf betalen.

Contact

Mifune Watersports
Bloemendaal aan Zee
watersports@mifune.nl

Mifune Watersports

Social

Bel ons
Meer informatie
Boek nu
Boek nu