Mifune Watersports voor golfsurfles van ervaren instructeurs

Leer golfsurfen bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee. Afkomstig van Hawaii, waar het een “way of living” is, wordt golfsurfen ook op de Noordzee steeds populairder. Duik in de wereld van het surfen!

SurfClub voor kinderen 

Altijd al willen leren golfsurfen of wil je jouw golfsurf techniek verbeteren? Bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee kun je elke zaterdagmiddag komen Golfsurfen. Onze instructeurs nemen je mee op avontuur en vertellen je alles over de zee, de techniek van het golfsurfen, het materiaal en de veiligheid op zee. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je nieuwe surf vrienden maakt!  

Bij de SurfClub gaan kinderen niet alleen golfsurfen. We bieden ze allerlei extra activiteiten aan. Naast golfsurfen krijgen ze de kans om kennis te maken met onze andere watersporten binnen het watersportcentrum. Als de weersomstandigheden het toelaten gaan we ook catamaran zeilen, powerkiten, kitesurfen, suppen, powerboot varen of SuperSuppen.   

Staan er geen golven? Geen zorgen! We verzorgen altijd een leuke alternatieve activiteit. Je les gaat dus altijd door! 

Ben je lid van de SurfClub en wil je zelfstandig komen oefenen? Met je abonnement kun je onbeperkt gebruik maken van de boards en onze wetsuits. Lijkt het je leuk om ook andere sporten te leren? Met je lidmaatschap krijg je 10% korting bij het boeken van kids kitesurf lessen. 

Elke zaterdag van 14:00 tot 16:30 golfsurfen voor kids 8 – 12 jaar en 13 – 16 jaar.  

Inbegrepen per maand: 
– Vier keer 2,5 uur les op zaterdag middag
– Onbeperkt gebruik van materiaal
– Warme douche
– Gescheiden kleedruimtes
– Kennis making met andere watersport activiteiten
– Korting bij het boeken van een andere watersport activiteit 

Golfsurfles boeken

Boek een van onderstaande lessen en stap in de flow van het surfen!

CursusDuurMax. Pers.Prijs
Kinderen 10 - 16 jaar
Enkele les 2 uur8€ 19,50 p.p.
3 lessen3 x 2 uur8€ 55,- p.p.
5 lessen5 x 2 uur8€ 85,- p.p.
10 lessen10 x 2 cursus8€ 160,- p.p.
Groepen (elke dag te boeken)2 uurmin. 5 - max. 20te boeken via Groepsles
    
Volwassenen
Enkele les2 uur8€ 28,50 p.p.
3 x 2 lessen3 x 2 uur8€ 77,50 p.p.
Groepen (elke dag te boeken)2 uurmin. 5 - max. 20 te boeken via Groepsles
    
Prive
Privé les ± 1,5 uur1€ 85,00
Lessen zijn inclusief:

 • Wetsuit

Zelf meenemen:

 • Badkleding
 • Handdoek

Bijzonderheden:

 • Alle golfsurflessen zijn afhankelijk van het weer. Staat er te weinig golven of juist teveel voor jouw golfsurfles? Geen probleem! We schuiven de golfsurfles gewoon op naar de eerst volgende gelegenheid.
 • Lesuren die niet door gaan door veranderende weersomstandigheden tijdens de golfsurfles worden eveneens doorgeschoven.
 • Lessen met 4 of minder personen duren 1 uur, vervolgd door 1 gratis uur surf gear huur.

Voor groepsuitjes of teambuilding events zijn al onze lessen zijn te combineren met alle andere activiteiten op zee of op het strand. Vraag naar de mogelijkheden voor de perfecte combi voor jou!

Uitje of (kinder)feestje?

Voor groepsuitjes, kinderfeestjes of teambuilding events zijn onze surflessen ook te combineren met andere activiteiten op zee of op het strand. Combineer  onze watersport activiteiten met een heerlijke lunch of BBQ. Ga naar Groepsactiviteiten en bekijk de mogelijkheden voor de perfecte combinatie.

Hoe werkt het boekingsformulier?

Via de pagina Boek les boek & plan je eenvoudig je les in. Hieronder vind je alle stappen van het boekingsformulier en uitleg van jouw persoonlijke account.

Stap 1: Kies de soort les die bij jouw wensen en budget aansluit. Voor meer informatie over lessen klik hier.

Stap 2: Kies het aantal deelnemers & aantal lessen

Stap 3: Vul jouw gegevens zo volledig mogelijk in. Vooral jouw mailadres en 06-nummer zijn voor ons belangrijk. Een avond van te voren krijg je van ons een sms en mailtje of je les door kan gaan. Dit bepalen we aan de hand van de weersvoorspelling. In de mail vind je alle informatie die je nodig hebt voor je eerste kitesurfles.

Stap 4: Plan je eerste les. Kies een dag en tijdstip. Dit is onze ‘live’ agenda, met andere woorden: kun je een tijdstip boeken dan hebben we plek. Anders zitten we voor dat tijdstip helaas vol. Je kunt ons altijd even bellen (06 15507829)! We kunnen niks beloven maar het kan zijn dat we nog een plekje hebben (doordat bijv. iemand anders afgezegd heeft.)

Stap 5: Geen idee wanneer het gaat waaien? Vink dan ‘windupdate ontvangen’ aan, wij mailen regelmatig de windupdate aan cursisten door. Aan de hand van onze windupdate en jouw eigen agenda plan je eenvoudig je les in je online account. Kijk bij FAQ’ s – ‘Hoe werkt het boekingssysteem’ voor meer informatie hierover.

Hoe werkt mijn persoonlijke boekingsaccount en wat kan ik ermee?

Na het doorlopen van ons boekingsformulier wordt er automatisch een persoonlijke account voor je aangemaakt.

Klik hier om naar jouw persoonlijke account te gaan. Gebruik je mailadres en (tijdelijke) wachtwoord om in te loggen. Het wachtwoord vind je in onze eerste mail die je ontvangen hebt na het maken van jouw eerste boeking bij ons. Je kunt ook altijd even klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord per mail toegestuurd.

 

Wanneer je bent ingelogd:

– Zie je je geboekte cursus staan (lessoort, datum en tijdstip). Tot een week van te voren kun je je cursus wijzigen. Wil je daarna nog dingen wijzigen, neem dan even contact met ons op.

– Zie je bij een geboekte cursus een aantal ‘nog in te plannen lessen’ staan. Deze kun je zelf inplannen. Ook hiervoor geld dat je geboekte data kunt wijzigen tot een week van te voren.

– Kun je online betalen via iDeal, SOFORT of Creditcard. Om sneller het water op te kunnen raden we aan vooraf te betalen. Wil je dit niet dan kun je ook altijd betalen op de cursusdag zelf.

– Kun je (aan de rechterkant) een nieuwe boeking maken. Je kunt voor een nieuwe boeking weer kiezen uit onze verschillende lesvormen. Wij verrekenen altijd een cursusprijs na 3 of 5 lessen. Zo heb je altijd een cursusvoordeel!

– Kun je een nieuwe les inplannen wanneer deze gecanceld is.

 

 

 

 

Moet je alle lessen achter elkaar nemen?

Dit hoeft niet, het mag wel. Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 10u tot sunset. In je persoonlijke account plan je lessen wanneer het jou uit komt. 

Wat moet ik meenemen naar de les?

Neem het volgende mee naar de les:

 • zonnebrand
 • zonnebril
 • zwembroek
 • handdoek
 • Eventueel eigen wetsuit. Heb je deze niet dan hebben wij er een voor je!

Je ontvangt van ons de rest van de gear.

Als ik al eerder heb gelest, welke les moet ik dan boeken?

Je kunt gewoon een les of cursus boeken. Geef bij ‘opmerkingen’ een korte beschrijving van jouw niveau. Wij zorgen dat we je inplannen op jouw niveau.

Moet ik meteen betalen?

Dat hoeft niet, maar kan wel. Om eerder het water op te kunnen adviseren wij vooraf te betalen. Dit kan in je persoonlijke account met iDeal, SOFORT of creditcard. Mocht je dit niet willen kun je ook altijd op de cursusdag zelf betalen.

Moet ik meteen betalen?

Dat hoeft niet, maar kan wel. Om eerder het water op te kunnen adviseren wij vooraf te betalen. Dit kan in je persoonlijke account met iDeal, SOFORT of creditcard. Mocht je dit niet willen kun je ook altijd op de cursusdag zelf betalen.

Contact

Mifune Watersports
Bloemendaal aan Zee
+31 (0)23 53 91 277
watersports@mifune.nl

Mifune Watersports

Social