Golfsurfles bij professionele instructeurs van golfsurfschool Mifune in Bloemendaal Aan Zee

Golfsurf leren

Leer golfsurfen bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee. Afkomstig van Hawaii, waar het een “way of living” is, wordt golfsurfen ook op de Noordzee steeds meer populair. De golven zijn niet zo spectaculair als in Hawaii, maar zijn vaak zeer goed om het op een leuke manier te leren.

Golfsurflessen

Surflessen zijn voor iedereen; individueel of in een groep. Of als fantastisch uitje voor een verjaardagsfeestje of als bedrijfsevent, waar bij je het kan combineren met een heerlijke lunch of BBQ. Onze instructeurs zorgen dat je een fantastische ervaring krijgt.

Voor groepsuitjes of teambuilding events zijn onze surflessen ook te combineren met alle andere activiteiten op zee of op het strand. Vraag naar de mogelijkheden voor de perfecte combi voor jouw!

Golfsurfles boeken

Boek een van onderstaande lessen en stap in de flow van het surfen!

LesDuurMax. Pers.Prijs
Kids 12 t/m 16 jaar
Losse Les2 uur8€ 17,50 p.p.
5 Lessenpakket3 x 2 uur8€ 82,50 p.p.
Surffeestje2 uurmin. 8€ 19,50 p.p.
    
Volwassenen
Losse Les2 uur8€ 35,00 p.p.
5 lessenpakket5 x 2 uur8€ 145,00 p.p.

Lessen zijn inclusief:

  • wetsuit

Zelf meenemen:

  • Badkleding
  • Handdoek

Bijzonderheden:

  • Alle golfsurflessen zijn afhankelijk van het weer. Staat er te weinig golven of juist teveel voor jouw golfsurfles, geen probleem! We schuiven de golfsurfles gewoon op naar de eerst volgende gelegenheid.
  • Lesuren die niet door gaan door veranderende weersomstandigheden tijdens de golfsurfles worden eveneens doorgeschoven.

Voor groepsuitjes of teambuilding events zijn al onze lessen zijn te combineren met alle andere activiteiten op zee of op het strand. Vraag naar de mogelijkheden voor de perfecte combi voor jou!

Stay salty, boek nu een golfsurfles!

Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info. We staan de graag te woord met deskundig advies en een gepast aanbod.

X