Stay salty, boek nu een surfles!

Surfles van ervaren instructeurs? Bij Mifune Watersports!

Leren golfsurfen? Dat kan door surfles bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee te nemen. Afkomstig van Hawaii, waar het een “way of living” is, wordt golfsurfen ook op de Noordzee steeds populairder. Duik in de wereld van het surfen, boek jouw surflessen direct!

Surfles

Surfles voor volwassenen

Wil je het surfen eens uitproberen? Elke zaterdag wordt bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee een introductie surfles gegeven. Nadat je deze les hebt gevolgd en het surf-virus te pakken hebt, kun je wekelijks aansluiten bij de surfles op zondag. Tijdens deze surfles wordt onder begeleiding van onze ervaren instructeurs intensief gewerkt aan je surf techniek en paddel conditie. Ook wordt theorie behandeld over de zee, veiligheid en materiaal.

Behoefte aan persoonlijke aandacht? Je kunt er ook voor kiezen om een privé of privé voor twee les te boeken.

* Voor exacte data en tijden kun je het seizoensrooster bekijken.

Wil je met een eigen groep een surfles volgen? Boek dan een groepsles. Voor de groepsles kan een datum en tijdstip naar keuze geboekt worden.

Klaar met lessen? Voor een vast bedrag per seizoen kun je gebruik maken van al onze soft- en hard tops. Je kunt ook via OneFit (zonder extra kosten) materiaal bij ons huren. Naast verhuur bieden we ook stalling aan voor jouw eigen plank.

Surfles voor kinderen

Een echte surfdude of surfbetty worden? Kom op surfles in de surfclub! Kids (8-16 jaar) kunnen bij Mifune Watersports in Bloemendaal aan Zee elke woensdag- en zaterdagmiddag komen golfsurfen. Onze ervaren instructeurs nemen je in een surfles mee op avontuur en behandelen theorie over de zee, de techniek, het materiaal en de veiligheid. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je nieuwe surfvrienden maakt!

Staan er geen golven of te veel wind? Geen zorgen! We verzorgen altijd een leuke alternatieve watersportactiviteit. Je les gaat dus altijd door! Als de weersomstandigheden het toelaten gaan we ook catamaran zeilen, powerkiten, kitesurfen, suppen, powerboot varen of SuperSuppen. Zo maak je in de Surfclub kennis met onze andere watersporten binnen het watersportcentrum.

*De minimale leeftijd voor kinderen is 8 jaar, waarbij het verplicht is in het bezit te zijn van een zwemdiploma A.

Met je lidmaatschap krijg je 10% korting bij het boeken van je eerste kids kitesurf lessen.

Elke woensdag van 15:00 tot 17:00 en zaterdag van 14:00 tot 16:00 golfsurfen voor kids.
Let op: je moet je les elke keer reserveren via het systeem!

Inbegrepen per rittenkaart: 

 • 10 keer deelname aan een surfles
 • Warme douche
 • Gescheiden kleedruimtes
 • Kennismaking met andere watersport activiteiten
 • Korting bij het boeken van een andere watersport activiteit

Ook met een kinderfeestje kun je komen golfsurfen bij Mifune! Meer informatie vind je hier.

Familie surfles

Samen met het gezin een nieuwe uitdaging aan gaan? Dan is een familie surfles wat voor jullie! Deze familie surfles is op elke gewenste datum te boeken vanaf 2 personen (aan te vullen tot maximaal 4 personen). Het niveau van de les zal door de instructeur aangevoeld en bepaald worden. De instructeur zal met jullie aan de slag gaan met de basistechniek van het golfsurfen en behandelt hierbij theorie over de zee, veiligheid en het materiaal.

*De minimale leeftijd voor kinderen is 8 jaar, daarnaast is het verplicht in het bezit te zijn van een zwemdiploma A.

Surfles boeken

Boek een van onderstaande surflessen en stap in de flow van het surfen!

CursusDuurMax. Pers.Prijs
Kids 8 - 16 jaar
Enkele les 2 uur8€ 21,50 p.p.
3 lessen3 x 2 uur8€ 59,- p.p.
5 lessen (rittenkaart)5 x 2 uur8€ 89,- p.p.
10 lessen (rittenkaart)10 x 2 cursus8€ 160,- p.p.
Groepen (elke dag te boeken)2 uurmin. 5 - max. 8 per instructeur. € 100,- voor 5 pers. Extra kind €18,50
    
Volwassenen
Enkele les2 uur8€ 32,50 p.p.
3 x 2 lessen3 x 2 uur8€ 82,50 p.p.
Groepen (elke dag te boeken)2 uurmin. 5 - max. 8 per instructeur. € 120,- voor 5 pers. Extra persoon €20,-
    
Prive
Privé les 2 uur1€ 85,00
Privé voor 2 2 uur2€ 100,00 voor 2 pers. Extra persoon €20,-
Familiesurfen2 uur2€ 100,00 voor 2 pers. Extra persoon €20,-

Lessen zijn inclusief:

 • Wetsuit

Zelf meenemen:

 • Badkleding
 • Handdoek

Uitje of (kinder)feestje?

Voor groepsuitjes, kinderfeestjes of teambuilding events zijn onze surflessen ook te combineren met andere activiteiten op zee of op het strand. Combineer  onze watersport activiteiten met een heerlijke lunch of BBQ. Ga naar Groepsactiviteiten en bekijk de mogelijkheden voor de perfecte combinatie.

Hoe werkt het boekingsformulier?

Via de pagina Boek les boek & plan je eenvoudig je les in. Hieronder vind je alle stappen van het boekingsformulier en uitleg van jouw persoonlijke account.

Stap 1: Kies de soort les die bij jouw wensen en budget aansluit. Voor meer informatie over lessen klik hier.

Stap 2: Kies het aantal deelnemers & aantal lessen

Stap 3: Vul jouw gegevens zo volledig mogelijk in. Vooral jouw mailadres en 06-nummer zijn voor ons belangrijk. Een avond van te voren krijg je van ons een sms en mailtje of je les door kan gaan. Dit bepalen we aan de hand van de weersvoorspelling. In de mail vind je alle informatie die je nodig hebt voor je eerste kitesurfles.

Stap 4: Plan je eerste les. Kies een dag en tijdstip. Dit is onze ‘live’ agenda, met andere woorden: kun je een tijdstip boeken dan hebben we plek. Anders zitten we voor dat tijdstip helaas vol. Je kunt ons altijd even bellen (06 15507829)! We kunnen niks beloven maar het kan zijn dat we nog een plekje hebben (doordat bijv. iemand anders afgezegd heeft.)

Stap 5: Geen idee wanneer het gaat waaien? Vink dan ‘windupdate ontvangen’ aan, wij mailen regelmatig de windupdate aan cursisten door. Aan de hand van onze windupdate en jouw eigen agenda plan je eenvoudig je les in je online account. Kijk bij FAQ’ s – ‘Hoe werkt het boekingssysteem’ voor meer informatie hierover.

Hoe werkt mijn persoonlijke boekingsaccount en wat kan ik ermee?

Na het doorlopen van ons boekingsformulier wordt er automatisch een persoonlijke account voor je aangemaakt.

Klik hier om naar jouw persoonlijke account te gaan. Gebruik je mailadres en (tijdelijke) wachtwoord om in te loggen. Het wachtwoord vind je in onze eerste mail die je ontvangen hebt na het maken van jouw eerste boeking bij ons. Je kunt ook altijd even klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord per mail toegestuurd.

 

Wanneer je bent ingelogd:

– Zie je je geboekte cursus staan (lessoort, datum en tijdstip). Tot een week van te voren kun je je cursus wijzigen. Wil je daarna nog dingen wijzigen, neem dan even contact met ons op.

– Zie je bij een geboekte cursus een aantal ‘nog in te plannen lessen’ staan. Deze kun je zelf inplannen. Ook hiervoor geld dat je geboekte data kunt wijzigen tot een week van te voren.

– Kun je online betalen via iDeal, SOFORT of Creditcard. Om sneller het water op te kunnen raden we aan vooraf te betalen. Wil je dit niet dan kun je ook altijd betalen op de cursusdag zelf.

– Kun je (aan de rechterkant) een nieuwe boeking maken. Je kunt voor een nieuwe boeking weer kiezen uit onze verschillende lesvormen. Wij verrekenen altijd een cursusprijs na 3 of 5 lessen. Zo heb je altijd een cursusvoordeel!

– Kun je een nieuwe les inplannen wanneer deze gecanceld is.

 

 

 

 

Moet je alle lessen achter elkaar nemen?

Dit hoeft niet, het mag wel. Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 10u tot sunset. In je persoonlijke account plan je lessen wanneer het jou uit komt. 

Wat moet ik meenemen naar de les?

Neem het volgende mee naar de les:

 • zonnebrand
 • zonnebril
 • zwembroek
 • handdoek
 • Eventueel eigen wetsuit. Heb je deze niet dan hebben wij er een voor je!

Je ontvangt van ons de rest van de gear.

Als ik al eerder heb gelest, welke les moet ik dan boeken?

Je kunt gewoon een les of cursus boeken. Geef bij ‘opmerkingen’ een korte beschrijving van jouw niveau. Wij zorgen dat we je inplannen op jouw niveau.

Moet ik meteen betalen?

Dat hoeft niet, maar kan wel. Om eerder het water op te kunnen adviseren wij vooraf te betalen. Dit kan in je persoonlijke account met iDeal, SOFORT of creditcard. Mocht je dit niet willen kun je ook altijd op de cursusdag zelf betalen.

Moet ik meteen betalen?

Dat hoeft niet, maar kan wel. Om eerder het water op te kunnen adviseren wij vooraf te betalen. Dit kan in je persoonlijke account met iDeal, SOFORT of creditcard. Mocht je dit niet willen kun je ook altijd op de cursusdag zelf betalen.

Contact

Mifune Watersports
Bloemendaal aan Zee
+31 (0)23 58 30 535
watersports@mifune.nl

Mifune Watersports

Social